Rulada cu nuca, cacao si crema de ness

Ingrediente blat:

Ingrediente crema de ness:

Ingrediente decor:

Mod de preparare:

Zaharul se amesteca cu nuca, cacaua, oul batut si lichiorul si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt se intinde cu mana o foaie groasa de 5 mm. Peste foaie se intinde un strat de crema si se ruleaza cu ajutorul foliei. Dupa ce se ruleaza, se presara cu cocos sau nuca, se ruleaza imediat in folie de aluminiu si se da la congelator. Se scoate din congelator, se taie felii si se serveste iemdiat.

Crema de ness se prepara astfel: galbenusurile se bat bine cu zaharul si ness-ul, se pune vasul pe baie de aburi si se lasa, amestecand constant, pana se obtine o crema omogena. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca complet. Untul se freaca spuma, apoi se adauga crema de ness racita si se amesteca pana se omogenizeaza.

Retete rulade