Prajitura cu blat de cacao, crema de ness si bezea

Ingrediente blat:

Ingrediente crema de ness:

Ingrediente bezea:

Mod de preparare:

Blat: Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se adauga treptat 3 linguri apa calda, praful de copt stins cu zeama de lamaie, cacaua, faina si albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu hartie de copt.

Crema: Galbenusurile si laptele se fierb pe foc cateva clocote si se amesteca sa nu se prinda. Se da deoparte, se adauga ness-ul si se lasa sa se raceasca. Untul se freaca spuma, se adauga treptat zaharul, apoi esenta de rom, apoi crema racita.

Bezea: Albusurile se bat spuma cu zaharul, pe bain-marie, timp de 30 minute.

Asamblare: Se aseaza blat, crema, bezea si dupa preferinta se rade ciocolata sau se decoreaza cu glazura de cacao.

Retete prajituri