Biscuiti cu unt de arahide

Ingrediente necesare:

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se captuseste o tava cu hartie de copt.

Cu o furculita, se amesteca faina cu bicarbonatul si sarea. Se adauga untul de arahide si margarina taiata cubulete. Se amesteca cu furculita pana se obtine o compozitie nisipoasa. Se incorporeaza si iaurtul, amestecand pana se obtine un aluat moale.

Aluatul se pune pe o suprafata pudrata cu faina, se pudreaza cu faina. Aluatul se intinde, cu mainile, sub forma unui rotund gros de 1,2 - 1,4 cm. Din foaia de aluat se taie, cu o forma rotunda, biscuiti cu diametrul de 5 cm. Biscuitii se aseaza in tava pregatita si se dau la copt pentru circa 12 minute. Se lasa sa se raceasca 2 minute in tava, apoi se scot. Se servesc cu gem de capsune.

Retete fursecuri, biscuiti