Biscuiti cu ciocolata si cacao

Ingrediente necesare:

Mod de preparare:

Biscuiti cu ciocolata si cacao potriviti pentru sarbatorile de iarna mai ales ca aluatul pentru acest biscuiti cu ciocolata poate fi facut cu maxim 1 luna inainte si pastrat la congelator iar in ajun de sarbatori se coc biscuitii direct de la congelator. Ce poate fi mai simplu de atat? Aceasta reteta de biscuiti cu ciocolata o poti varia in functie de gust si preferinte si ingredientele pe care le ai prin casa la momentul in care prepari aluatul.

Untul se freaca spuma cu zaharul cu o lingura de lemn. Se incorporeaza faina, sarea si cacaua, apoi ciocolata. Aluatul obtinut se imparte in doua si din fiecare bucata se formeaza un rulou (cilindru) gros de 5 cm. Cilindrul de aluat se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 1 ora. Aluatul se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile, sau se poate pastra la congelator pana la 1 luna. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Aluatul se taie in felii groase de 1 cm care se pun pe o tava captusita cu hartie de copt. Acesti biscuiti cu ciocolata si cacao se coc 10-12 minute, apoi se lasa sa se raceasca in tava.

Retete fursecuri, biscuiti